Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 18 Diciembre 2016 00:00

Els identitaris celebren el tradicional sopar de Nadal

Valora este artículo
(224 votos)

Anglada: “Som Identitaris es convertirà en un referent per a tots aquells ciutadans que se senten enganyats i traïts per la casta política”.

 COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Aquest dissabte, 17 de desembre, el grup municipal de Plataforma Vigatana (PLVI) de l’Ajuntament de Vic, juntament amb militants de Som Identitaris (SOMI), han celebrat el tradicional sopar de Nadal.

  

La vetllada ha servit als identitaris per intercanviar diferents punts de vista i opinions sobre la marxa de la nova formació política així com afrontar els propers reptes a curt i mig termini.

La trobada també ha servit per fer l’entrega del carnet d’afiliat als nous militants del partit, entre els quals cal destacar al exregidor de PxC a l’Ajuntament de Taradell, Josep Ricart, i a un altre històric exmilitant de PxC, Miquel Vigorós.

   

L'acte ha transcorregut en un ambient alegre i festiu. Després de diversos i breus parlaments dels assistents, Anglada ha felicitat a tothom “per la seva participació i implicació en aquest nou projecte identitari que s’està convertint ja en l’esperança de molts ciutadans”.  

Anglada ha afegit que “en serietat, honestedat i treball, Som Identitaris es convertirà en un referent per a tots aquells ciutadans que se senten enganyats i traïts per la casta política”.  

Finalment, Anglada ha desitjant a tots els assistents unes bones festes i un bony any 2017.

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 18 de desembre de 2016

Visto 3070 veces Modificado por última vez en Domingo, 18 Diciembre 2016 19:02