Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Martes, 03 Enero 2017 09:23

Anglada critica que la Cavalcada dels Reis es vulgui polititzar

Valora este artículo
(286 votos)

Anglada: “És vergonyós, lamentable, repugnant i patètic pretendre polititzar un esdeveniment com la Cavalcada dels Reis que hauria d’estar totalment al marge de la política”.  

 COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

L'ANC i Òmnium Cultural d'Osona han cridat a anar amb estelades a la Cavalcada dels Reis de Vic que TV3 emetrà en directe. Les entitats separatistes demanen fer el recorregut amb uns fanalets reivindicatius en què s'hi dibuixa la bandera separatista.

Les mateixes entitats animen també a omplir d'estelades les finestres i els balcons per on passaran els Reis aquest dijous a la tarda, així com a demanar-los que portin la República catalana.

El president de Som Identitaris (SOMI) i regidor a l’Ajuntament de Vic de Plataforma Vigatana, Josep Anglada, ha manifestat que “voler convertir la Cavalcada dels Reis en un acte reivindicatius de l’independentista aprofitant la seva retransmissió per TV3, demostra un cop més el baix nivell d’aquestes entitats, el seu fanatisme i el poc respecte a les demés persones”.

Anglada ha afegit que “aprofitar un acte popular i a més  amb un component infantil tan marcat com és una Cavalcada del Reis, demostra la baixesa moral i intel·lectual d’aquestes entiats”.    

Finalment, el líder identitari ha dit que “és vergonyós, lamentable, repugnant i patètic pretendre polititzar un esdeveniment com la Cavalcada dels Reis que hauria d’estar totalment al marge de la política”.   

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 3 de gener de 2017

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

lasvocesdelpueblo.com, 03/01/2017; Anglada (SOMI) tacha de “repugnante y patética” la campaña de ANC sobre Reyes Magos en Vic

Visto 3176 veces Modificado por última vez en Miércoles, 04 Enero 2017 09:38