Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Martes, 14 Marzo 2017 07:51

Primer manifest ideològic de Som Identitaris

Valora este artículo
(347 votos)

Anglada: "És urgent fer un gir social cap a l'esquerra sociològica com a defensa política dels interessos morals i materials dels treballadors".

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Som Identitaris és un partit polític nascut al juny de l'any 2016, que té el seu origen a Catalunya i amb la perspectiva de projectar-se a nivell d'Espanya.

Des de Som Identitaris som conscients pel buit de representació que existeix en l'espai electoral de partits identitaris. Calia crear, doncs, un nou partit, amb perfil propi, en el qual poguessin sentir-se representats els ciutadans que s'havien quedat orfes de representació.

Som Identitaris publica el seu primer manifest ideològic sobre les conseqüències nefastes que suposen per a la nostra supervivència la globalització, el capitalismes i la immigració massiva. (Pots clicar aquí per llegir el manifest complert).

En aquest sentit, el president de la formació i regidor de l'Ajuntament de Vic, Josep Anglada, ha dit que "és urgent fer un gir social cap a l'esquerra sociològica com a defensa política dels interessos morals i materials dels treballadors del país, principals perjudicats per l'actual política d'immigració ".

Anglada ha afegit que "Som Identitaris treballarà per regenerar la democràcia a Catalunya i Espanya a través d'una formació identitària que porti a terme polítiques noves i diferents per acabar amb la corrupció".
           
Finalment, el president de Som Identitaris ha assenyalat que "la defensa de la nació espanyola i d'Europa com a civilització és fonamental per defensar la cultura social i laboral europea per defensar els treballadors i les classes populars enfront de les elits polític-financeres".

Som identitaris (SOMI)
Vic, 14 de març de 2017

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

www.lasvocesdelpueblo.com, 14/03/2017; Manifiesto ideológico de Somos Identitarios: contra “globalización, capitalismos y inmigración masiva”

 

Visto 3697 veces Modificado por última vez en Miércoles, 15 Marzo 2017 09:13