Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Miércoles, 22 Marzo 2017 10:41

Dos detinguts a Osona en una operació dels Mossos contra el terror yihadista

Valora este artículo
(345 votos)

Anglada: “Osona s’està convertint en un gran viver de terroristes islamistes”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Els Mossos d'Esquadra han detingut dues persones de nacionalitat marroquina a Roda de Ter, a la comarca d'Osona, per captació i activitat jihadista a través de Facebook i Youtube en el marc d'un operatiu antiterrorista que ha començat a les 4 hores de la matinada.

L'acció ha estat ordenada per l'Audiència Nacional espanyola i s'emmarca dins d'una investigació contra el terrorisme, per captació i activitat a la xarxa. La investigació, duta a terme pels serveis dels Mossos especialitzats en la lluita antiterrorista, es va iniciar després de detectar que l’activitat dels detinguts estava dirigida a la captació i radicalització de persones.

“Osona s’està convertint en un gran viver de terroristes islamistes”. Aixíde contundent s’ha mostrat el president de Som Identitaris (SOMI) i regidor a l’Ajuntament de Vic, Josep Anglada, després de l’operació  antigihadista a la comarca d’Osona.

En aquest senti, el president de Somi ha dit que “fa anys que venim alertant del problema que representa l’arribada d’immigrants musulmans a casa nostra. Europa s’ha convertit en un camp de batalla perquè L'Estat Islàmic ja fa temps que ens ha declarat la guerra".

Anglada ha afegit que “estem davant d’una autentica ofensiva que ha aconseguit instaurar al Vell continent un autèntic estat de terror amb l’únic objectiu d’acabar amb els valors i l'estil de vida occidentals.

Finalment, el líder identitari ha dit que “el més trist de tot és que aquests indesitjables han estat criats en els pròspers i laics països europeus, que han gaudit d'educació i sanitat pública i que, tot i ser europeus de segona i tercera generació, no se senten vinculats en absolut als valors occidentals”.

Som identitaris (SOMI)
Vic, 22 de març de 2017

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

lasvocesdelpueblo.com, 22/03/2017; Josep Anglada: “Osona (Cataluña) se está convirtiendo en un gran vivero de terroristas islamistas”

 

Visto 2900 veces Modificado por última vez en Miércoles, 22 Marzo 2017 11:34