Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 02 Abril 2017 00:00

Plataforma Vigatana (PLVI) dona suport a la pròrroga de la gestió de L’Atlàntida

Valora este artículo
(276 votos)

Anglada: “Res de bo podem esperar d’un grup antisistema, radical i violent com Capgirem Vic”.

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA VIGATAHA (PLVI)

El ple de l’Ajuntament de Vic va aprovar aquesta dimarts el nou contracte programa de l’Atlàntida i l’Escola Municipal de Música i, alhora, la pròrroga per sis anys del contracte de gestió amb la Fundació l’Atlàntida. Es tanca així el debat polític sobre la municipalització del servei, només Capgirem Vic hi ha votat en contra.

Josep Anglada portaveu de Plataforma Vigatana (PLVI)  va reiterar el seu suport a l'Atlàntida i va remarcar que “s'havia complert els acords amb escreix". En aquest sentit, va dir que “aquest ha estat un procés de reflexió i replantejament de les línies d’actuació en el món de les arts escèniques de la nostra ciutat”, i va ressaltar “la implicació de les persones que formen part activa del teixit cultural i creatiu de la ciutat”. Anglada que va lloar el paper del gestor cultural de Jaume Colomer en tot el procés, va recriminar el vot en contra de Capgirem Vic assegurant que “res de bo podem esperar d’un grup antisistema, radical i violent”.  

Pel que fa a les mocions, només se'n va presentar una i es va aprovar per unanimitat. El text de l'Associació Catalana per a la Integració del Cec a favor de la igualtat de drets i no discriminació de les persones amb discapacitat sensorial.

Anglada que va donar suport a la moció, va dir que “aquesta moció es un clar exemple que encara s’està discriminat en ple segle XXI a un col·lectiu que veu vulnerat els seus drets”, i va afegir “és bo recolzar totes aquelles propostes amb aspectes relacionat en qualsevol discapacitat, en aquest cas de la visual,  per tal de  millora  integració d’aquestes persones en el conjunt de la nostra societat”.

En l’apartat de precs i preguntes, el grup municipal de Plataforma Vigatana en va fer un total de 6. 

Plataforma Vigatana (PLVI)

Vic, 1 de d’abril de 2017

Visto 2204 veces Modificado por última vez en Domingo, 02 Abril 2017 07:32