Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Lunes, 01 Mayo 2017 00:00

Som Identitaris (SOMI), ha elaborat un document de les consideracions sobre la corrupció i el seu impacte en les classes populars

Valora este artículo
(256 votos)

Anglada: “Els més afectat per la corrupció de la casta política són la classe treballadora del nostre país”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

En el passat Consell Executiu de Som Identitaris (SOMI), es va elaborar un document de les consideracions sobre la corrupció i el seu impacte en les classes populars. En aquest document s'analitzen les conseqüències de la corrupció en el nostre país.

Coincidint amb l’1 de maig, dia del treballador, Som identitaris posa al vostre abast un document on expliquem les conseqüències que més afecten la corrupció al nostre país. ( Pots clicar aquí per llegir el document complert).  

En aquest sentit, el president de la formació i regidor de l'Ajuntament de Vic, Josep Anglada, ja va alertat que “cal prendre consciència de la importància de crear una cultura de tolerància zero amb la corrupció, ja que aquesta ens roba els diners per les escoles dels nostres fills i dels hospitals dels nostres malalts”.   

Anglada ha afegit que “els més afectat per la corrupció de la casta política són la classe treballadora del nostre país”.

Finalment, el regidor de l’Ajuntament de Vic ha dit que “la corrupció dels polítics, ja sigui de dretes o d’esquerres, ha consistit amb freqüència en la malversació de fons públics que haurien haver-se utilitzat per a prestar serveis a la societat, de manera que les classes que depenen més dels serveis públics surten més perjudicades per aquest tipus de corrupció”.

Somos Identitarios (SOMI)

Vic, 1 de maig de 2017

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

lasvocesdelpueblo.com, 01/05/2017; Anglada: “Los más afectado por corrupción de casta política son la clase trabajadora” de España

Visto 2478 veces Modificado por última vez en Lunes, 01 Mayo 2017 09:10