Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Jueves, 04 Mayo 2017 15:41

Plataforma Vigatana vota en contra l'adhesió al Pacte Nacional pel Referèndum

Valora este artículo
(288 votos)

Anglada: “No volem ser còmplices d’un referèndum que busca la ruptura i que porta a la ciutadania a la divisió i a l'enfrontament”.

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA VIGATANA (PLVI)

El ple de Vic va aprovar amb tots els vots dels regidors excepte de Plataforma Vigatana que hi va votar en contra i l’abstenció del PSC  l'adhesió al Pacte Nacional pel Referèndum.

Josep Anglada, de Plataforma Vigatana, va dir que “aquesta moció que aprovaran d’adhesió al Pacte Nacional pel Referèndum no deixa de ser un altre brindis al sol, ja que tothom és conscient que el referèndum no se celebrarà perquè és inviable. I això ho saben tots aquells que tenen la responsabilitat de convocar-lo”. 

En aquest sentit, Anglada va dir que “tot i els plantejaments oficials del moviment sobiranista, en el sentit que tot es mou al voltant del referèndum, la realitat és que l'eix actual de la política catalana gira al voltant de les properes eleccions”.

Finalment, Anglada va justificar el seu vot en contra, entre altres motius, assenyalant que no volien ser còmplices de les il·legalitats que s’estan cometen constantment en relació al procés, o d’aquells que no respecten la llei, ja que sense respecte a la llei, no hi ha democràcia”, i va afegir que  “l’única cosa que pretén aquest referèndum és buscar la ruptura i portar a la ciutadania a la divisió i a l'enfrontament”.

Plataforma Vigatana (PLVI)

Vic, 5 de mag de 2017

Visto 2908 veces Modificado por última vez en Viernes, 05 Mayo 2017 08:22

Medios