Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Jueves, 18 Mayo 2017 00:00

Anglada participa en un programa de ràdio a la comarca del Berguedà i és entrevistat a la Universitat de Vic -Universitat Central de Catalunya

Valora este artículo
(243 votos)

Anglada: “Ha quedat demostrat que ni les segones ni terceres generacions d’immigrants s’han integrat a casa nostra”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

El president de Som Identitaris (SOMI) i regidor de Plataforma Vigatana a l'Ajuntament de Vic, Josep Anglada, va participar el passat divendres en una tertúlia en la ràdio municipal de Puig-reig de la comarca del Berguedà.

El debat que va estar moderat pel director del programa, Pep Clotet, ha comptat amb la participació a part del mateix Anglada, de la regidora de l’equip de govern de l’Ajuntament de Puig-reig, Alba Camps, de Joan Camps i de Toni Plou.

El director del programa, Pep Clotet, va manifestar que “els tertulians han esta a una gran altura, defensant els seus punts de vista amb força i respecte al mateix temps”.      

Anglada va començant el programa assenyalant que “es troba molt còmode fent política municipal, ja que aquesta és la més propera als ciutadans”.

Pel que fa al declivi del seu antic partit, Plataforma per Catalunya, Anglada ho va atribuir “a la seva sortida del partit i a la manca de lideratge“, i va afegir “Som Identitaris (SOMI) ha nascut per cobrir l’espai ideològic deixat pel seu antic partit”.    

Sobre la immigració, Anglada va dir que “ha quedat demostrat que ni les segones ni terceres generacions d’immigrants s’han integrat a casa nostra, afegint que “és exagerat i no es pot suportar el alt percentatge d’immigrants que tenim a casa nostra”.   

D’altra banda, Anglada, també ha estat entrevistat  a la Universitat de Vic -Universitat Central de Catalunya (UViC-UCC) per tres universitaris periodistes. L’entrevista ha girat sobre l’auge dels moviments identitaris europeus i de la declivi de Plataforma per Catalunya.   

Somos Identitarios (SOMI)

Vic, 18 de maig de 2017

 

Visto 2366 veces Modificado por última vez en Jueves, 18 Mayo 2017 06:16