Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Lunes, 22 Mayo 2017 00:00

Una representació de Som Identitaris (Somi) a la celebració del 20è aniversari de la Universitat de Vic

Valora este artículo
(220 votos)

Anglada: “La Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya ha transformat la nostra ciutat en positiu, ja que aquesta ha esdevingut una universitat de país i amb una forta presència territorial”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

La a Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya ha celebrat aquest divendres l'acte central del seu 20è aniversari amb la conferència "Universitat i desenvolupament territorial" i amb la presència del conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget. 

El dia 21 de maig de 1997, a 1/4 de 12 del migdia, el Parlament de Catalunya votava la Llei de Reconeixement de la Universitat de Vic. Gràcies als vots dels 112 diputats en aquell moment presents a l’hemicicle, tots ells favorables, la ciutat recuperava una institució perduda.

El president de Som Identitaris (SOMI) i regidor de Plataforma Vigatana a l'Ajuntament de Vic, Josep Anglada, que ha assistit a la celebració del  20è aniversari de la Universitat de Vic acompanyat de la secretaria del partit, Marta Riera, i del tresorer, Josep Saiz, ha manifesta que “la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya ha transformat la nostra ciutat en positiu, ja que aquesta ha esdevingut una universitat de país i amb una forta presència territorial”.

Anglada ha afegit que “la universitat ha estat un element molt importat per la nostra ciutat pel que fa en l’economia, en la cultura, en l’urbanisme, i en l’obertura de mires de la ciutat”.

Finalment, Anglada ha desitjat “molts anus de vida i èxits a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya”.

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 21 de maig de 2017

Visto 2527 veces Modificado por última vez en Lunes, 22 Mayo 2017 05:43