Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Miércoles, 24 Mayo 2017 00:00

Puigdemont amenaça i desafia al Govern

Valora este artículo
(229 votos)

Anglada: “A partir d’ara veurem coses molt desagradables perquè el xoc de trens ja és una realitat”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va elevar el to dialèctic de la seva disputa amb el Govern de Rajoy aquest dilluns a Madrid quan va afirmar que l'Estat "no té tant poder per aturar tanta democràcia» en referència a la consulta independentista que planeja al costat dels seus socis secessionistes. Així mateix va reiterar la negativa de l'Executiu que lidera a debatre el referèndum secessionista al Congrés dels Diputats i ha titllat la proposta llançada pel Govern de «simulacre» i «falsa escenificació». El president català va expressar aquestes opinions durant una conferència celebrada a l'Ajuntament de Madrid.

El president de Som Identitaris (SOMI) i regidor de Plataforma Vigatana a l'Ajuntament de Vic, Josep Anglada, creu que “a partir d’ara veurem coses molt desagradables perquè el xoc de trens ja és una realitat”.

Anglada ha afegit que “no podem esperar res de bo d’un Govern que s’ha posat en mans dels antisitemes de la CUP, amb l’únic objectiu de portar-nos a una deriva absurda que la patirem tots els catalans”.  

Finalment, Anglada ha dit que “Puigdemont no és un bon exemple per la democràcia, ja que no hi ha democràcia sense respecte a la llei i, per Tant, el que no és legal no és democràtic”. 

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 23 de maig de 2017

Visto 2611 veces Modificado por última vez en Miércoles, 24 Mayo 2017 06:54