Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Jueves, 01 Junio 2017 06:37

Fins quan deixarà de fer el ridícul Puigdemont i el Govern de la Generalitat?

Valora este artículo
(207 votos)

Anglada: “davant el desafiament secessionista no hi ha altre sortida que l'aplicació de mesures graduals que, en última instància, inclouria aplicar l'article 155 de la Constitució”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Després del fracàs de la cimera d’aquest dilluns convocada pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ara ha anunciat que el proper dimarts convocarà el Pacte Nacional pel Referèndum per recuperar la unitat.

Fins quan deixarà de fer el ridícul Puigdemont i el Govern de la Generalitat?, s’ha preguntat el president de Som Identitaris (SOMI) i regidor a l’Ajuntament de Vic Josep Anglada.

Anglada que està convençut que després de que tant Carles Puigdemont com els seus socis independentistes hagin deixat clar que el desafiament secessionista no és una quimera de futur, sinó una realitat que el sobiranisme pretén executar en els propers mesos, ha dit que “davant el desafiament secessionista no veu un altre sortida que l'aplicació de mesures graduals que, en última instància, inclouria aplicar l'article 155 de la Constitució”.

Anglada ha afegit que “Puigdemont s’ha ficat en un camí sense sortida condemnat al fracàs i que a la llarga generarà una gran frustració a milers de catalanes”.

Finalment, el líder identitari ha dit que “en una democràcia com l'espanyola, complir i fer complir la llei sempre és una garantia per a la llibertat i la igualtat”.

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 1 de juny de 2017

Visto 2485 veces Modificado por última vez en Jueves, 01 Junio 2017 07:04