Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Viernes, 09 Junio 2017 11:34

Un altre obre teatral de Puigdemont en anunciar el referèndum per l’1 d’octubre

Valora este artículo
(204 votos)

Anglada: “El que ha de fer Puigdemont és deixar d’enganyar al poble de Catalunya, complir amb l’estat de dret i el marc constitucional”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha anunciat avui que pensa convocar per al pròxim 1 d'octubre un referèndum sobre la independència de Catalunya tot i no comptar amb el consentiment del Govern de l'Estat. "Vol que Catalunya sigui un Estat independent en forma de república?" és la pregunta. Així ho ha anunciat avui.

Després de l'anunci que s'ha fet aquest matí a Palau amb tota la posada d'escena gòtica habitual en el protocol del procés, el president de Som Identitaris (SOMI) i regidor a l’Ajuntament de Vic Josep Anglada, ha assegurat que“ el referèndum anunciat avui pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont, no se celebrarà, ja que aquest és il·legal i serà el mateix Tribunal Constitucional que ho anul·larà”.

En aquest senti, el líder identitari ha di que “avui hem viscut un altre obre teatral protagonitzada per Junts pel Sí i els seus socis de la CUP, ja que el procés polític que inspira el Govern de la Generalitat arriba al final i, en uns mesos, l'anomenat full de ruta sobiranista està cridat a ser enterrat.

Anglada ha afegit que “Puigdemont serà el principal responsable del que pugi passar els propers dies en aquesta operació il·legal de ruptura de l'ordre constitucional”.  

Finalment, Anglada ha dit que “el que ha de fer Puigdemont és deixar d’enganyar al poble de Catalunya, complir amb l’estat de dret i el marc constitucional”.

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 9 de juny de 2017

Visto 2328 veces Modificado por última vez en Viernes, 09 Junio 2017 11:39