Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Jueves, 12 Enero 2023 00:00

SOMI inicia la precampanya electoral a Vic

Valora este artículo
(217 votos)

Anglada: “Restablir l’ordre als carrers serà la nostra prioritat per a aconseguir recuperar uns barris més segurs par a tothom”. 

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

El partit Som Identitaris (SOMI) de la delegació de Vic inicia la seva mobilització de precampanya de les eleccions municipals del maig de 2023.

Aquesta primera fase que ha arrencat aquest passat 9 de gener, consisteix en fer arribar a totes les llars de la ciutat uns falyers on es posa de manifest la mala gestió de l’equip de govern i la manca d’oposició que hi ha hagut en aquest últims quatre anys en el consistori vigatà.

L’alcaldable a l’ajuntament de Vic per SOMI, Josep Anglada, ha manifestat que “per higiene democràtica, la ciutat de Vic necessita un canvi i SOMI és avui l’única esperança real per a aconseguir un canvi real a la ciutat de Vic”.     

Anglada també ha assegurat que “restablir l’ordre als carrers serà la nostra prioritat per a aconseguir recuperar uns barris més segurs par a tothom”. 

Finalment, Anglada ha dit que “es presenta aquestes eleccions amb la voluntat de ser l’alcalde de tots amb el compromís de posar ordre i seguretat a la ciutat”. 

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 12 de gener de 2023

Visto 2461 veces Modificado por última vez en Sábado, 21 Enero 2023 10:01