Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Sábado, 18 Febrero 2023 07:15

SOMI denuncia públicament els menús escolars de l’Institut Escola Àngel de Tobies

Valora este artículo
(185 votos)

Carrión: “Aquest no és un problema d'aquest col·legi en exclusiva, sinó que són diversos els col·legis del municipi dels quals hem rebut queixes”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI

Israel Carrión, candidat a l'alcaldia de SOMI del Vendrell ha comparegut aquesta setmana davant els mitjans informatius acompanyat de pares i mares al col·legi Angel Tobias del Vendrell per protestar per l'alimentació que reben els seus fills.

Carrión ha manifestat que “són molts els pares i mares que es queixen i que han demanat parlar amb els responsables sense que aquests es dignin a reunir-se amb ells”. També ha dit que “aquest no és un problema d'aquest col·legi en exclusiva, sinó que són diversos els col·legis del municipi dels quals hem rebut queixes”.

En aquest sentit, Carrión ha dit que “cal donar una solució a aquest problema i això només s'aconsegueix reunint-se urgentment amb aquests pares que són els més interessats a solucionar aquest assumpte desagradable”.

Finalment, Carrión ha insistit en que “vol creure que els responsables de controlar l'alimentació de les escoles sigui la idònia i volen el millor per a aquests nens per això els insta a donar una solució ràpida a aquest desagradable problema”.

Som Identitaris (SOMI)

El Vendrell, 18 de febrero de 2023

DECLARACIONS DE CARRIÓN A RTV DEL VENDRELL

RTV DEL VENDRELL, 15/02/2023; SOMI denuncia públicament els menús escolars de l’Institut Escola Àngel de Tobies

Visto 2241 veces Modificado por última vez en Sábado, 11 Marzo 2023 07:11