Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Miércoles, 22 Febrero 2023 00:00

ERC de Vic té una obsessió malaltissa amb SOMI i l’Anglada

Valora este artículo
(209 votos)

Anglada: “Aquesta obsessió malaltissa que tenen amb SOMI i amb mi mateix, és a conseqüència de la por que tenen pel resultat espectacular que treurà SOMI en aquestes eleccions municipals”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

El passat 14 de Gener, en declaracions a osona.com, la secretària general d’ERC, Marta Rovira, alertava dels perills que suposariaun un retorn d’Anglada en les properes eleccions municipals del maig d'aquest any. Rovira va demanar que es voti la seva formació (ERC) ja que compten amb l'aval d'haver combatut l'extrema dreta d'Anglada anteriorment.

Finalment, Rovira va dir que “Vic necessita més esquerra i menys Anglada”.

Aquesta setmana ha estat l’alcaldable d’ERC a l’ajuntament de Vic, Maria Balasch, que ha demanat que “es facin polítiques per tal d'evitar que Som Identitaris, partit de Josep Anglada, torni a tenir representació al consistori”. 

L’alcaldable de Vic per SOMI, Josep Anglada, creu que “tant Rovira com l’alcaldable d’ERC a l’Ajuntament de Vic Maria Balasch, s’estan posant molt nervioses en comprovar que l’única esperança que tenen els vigatans és que SOMI guanyi les properes eleccions a Vic”.

En aquest sentit, Anglada creu que “aquesta obsessió malaltissa que tenen amb SOMI i amb ell mateix, és a conseqüència de la por que tenen pel resultat espectacular que traurà SOMI en aquestes eleccions municipals”.

Finalment, Anglada ha dit que el problema de Balasch en aquestes properes eleccions municipals és que “per una banda, com a líder de l’oposició a l’Ajuntament de Vic, ha estat una decepció ja que no ha sabut estar a l’alçada de les circumstàncies, i per l’altre, que  el seu partit hagi enganyat amb la falsa independència a milers de catalans amb els seus pactes amb el PSOE”.

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 20 de febrer de 2023

Visto 3029 veces Modificado por última vez en Miércoles, 22 Febrero 2023 05:57