Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Sábado, 01 Abril 2023 00:00

Les enquestes fetes a Vic diuen que SOMI entararà amb molta força a l’Ajuntament de Vic

Valora este artículo
(207 votos)

Anglada: “Em sento molt satisfet pels bons resultats que ens otorgen les enquestes”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

A menys de dos mesos per la celebració de les eleccions municipal, de les enquestes que s’han filtrat a la ciutat de Vic, totes coincideixen en destacar el creixement que tindrà SOMI en aquestes properes eleccions del  28 de maig. Les dues enquestes coinsideixen amb destacar la forta devallada que tindrà el partit de Junts, la baixada d’ERC i la CUP, i una petita tendencia a l’alça del PSC.     

Pel que fa als quatre partit que no tenen representació al consistori vigatà i es presenten en aquestes eleccions, tant sols el partit liderat per Josep Anglada entaria amb força al nou consistori.

En aquest sentit, l’alcaldable de Vic per SOMI, Josep Anglada, ha dit  “sentir-se molt satifets pels bons resultats que ens otorgen aquestes enquestes”, pero ha subrrallat que “la verdarera enquesta la coneixerem el 28 de maig, ja que nosaltres sortim a guanyar auqestes eleccions”.         

Anglada també ha manifestat “sentir-se molt satsfet pel treball fent fins ara per totes les persones que estan colaborant en aquesta campanya”.

Finalment, Anglada ha apuntat que “malgrat el bon resultat que ens otorgen les enquestes, encara ens queda molt treball per fer d’aquí al 28 de maig”.

Som identitaris (SOMI)

Vic, 1 d’abril de 2023

Visto 3276 veces Modificado por última vez en Martes, 04 Abril 2023 05:58