Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Jueves, 11 Mayo 2023 05:21

SOMI desenmascara a Marta Tobella, Nº 7 de la llista socialista del Vendrell

Valora este artículo
(181 votos)

Mallorga: “Si Tobella porta anys com a presidenta de l'Associació i així l'ha gestionada , Déu ens lliuri de com pot acabar gestionant a l'Ajuntament del Vendrell”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Ana María Mallorga, membre de la candidatura de SOMI del Vendrell, s’ha personat avui davant de les ruïnes del que al seu dia va ser “l'Associació de Residents i Propietaris de Comarruga (1958)”, i ho ha fet perquè aquesta associació ha estat gestionada pel gran fitxatge del PSC al Vendrell i Núm7 de la llista socialista Marta Tobella.

En aquest sentit, Mallorga ha denunciat que “si Tobella porta anys com a presidenta de l'Associació i així l'ha gestionada , Déu ens lliuri de com pot acabar gestionant a l'Ajuntament del Vendrell”.

Mallorga, que ha recordat que Tobella és una coneguda militant convergent i separatista de tota la vida i ara s’ha passat a les files del socialisme, s’ha preguntat : “Quina credibilitat política pot tenir aquesta senyora”?  “Sap l'electorat socialista que tenen una separatista com ella a casa”?

Segons Mallorga, creu que “Tobella ha entregat gratis el privilegiat solar propietat de l'Associació al costat del Cinema-Teatre Brisamar a l'alcalde Kenneth Martínez, a canvi del càrrec de regidora del PSC a l'esquena dels associats que van quedar atònits quan els ho va anunciar a l'última assemblea general de la Associació”.

Finalment, Mallorga ha dit que “prometre que convertirà el consultori mèdic local de Comarruga a CAP i Àrea Bàsica de Salut (ABS), és una gran mentida, ja que des del Departament de Salut de la Generalitat, contradiu aquesta promesa electoral de la candidatura local del PSC, perquè segons addueixen la cartera de serveis que s'ofereix a la població al consultori és l'adequada".

Som Identitaris (SOMI)

Vendrell, 11 de maig de 2023

Visto 1945 veces Modificado por última vez en Jueves, 11 Mayo 2023 10:13