Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Miércoles, 17 Mayo 2023 00:00

Anglada a la Festa de la Primavera de la Gent Gran de Vic

Valora este artículo
(196 votos)

Anglada: Des de l’Ajuntament s’han de fer més actes com aquest i s’ha de prioritzar més els ajuts a la gent gran, als jubilats i a les vídues”. 

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Aquest dijous, 11 de maig, la ciutat de Vic ha celebrat la festa de la primavera de la gent gran que com cada any ha comptat amb una missa solemne a la Catedral de Vic i tot seguit un dinar multitudinari al recinte firal el Sucre on ha tancat la jornada un ball a càrrec del conjunt “Pep i María José Musics”.

La festa de la primavera de la Gent Gran de Vic ha comptat també amb la col•laboració dels voluntaris dels centres educatius de secundària de la ciutat.

A l’acte que hi ha assistit l’alcaldable a Vic per SOMI Josep Anglada, acompanyat d’altres companys de la seva candidatura, ha manifestat  “haver-se quedat sorprès de l’escalf que ha rebut per part dels presents de cara les properes eleccions municipals del 28 de Maig”.

Anglada però, ha volgut deixar clar que “amb aquest modest homenatge posem en valor la trajectòria vital d’aquest col·lectiu de veïns i veïnes tant important de la nostra ciutat”.

Finalment, Anglada ha recordat que “des de l’Ajuntament s’han de fer més actes com aquest i s’ha de prioritzar més els ajuts a la gent gran, als jubilats i a les vídues”. 

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 17 de 2023

 
Visto 2284 veces Modificado por última vez en Miércoles, 17 Mayo 2023 04:20