Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Sábado, 27 Mayo 2023 00:00

Josep Anglada fa campanya al Vendrell

Valora este artículo
(181 votos)

Anglada: “Carrión és l’únic candidat que es presenta que està capacitat per acabar amb l’incivisme, amb la delinqüència, amb la immigració il·legal i amb els ocupes que hi ha al Vendrell”. 

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Aquest divendres, el president de SOMI i candidat a l’alcaldia de Vic, Josep Anglada, s’ha desplaçat al Vendrell per donar suport a Israel Carrión, candidat a l’alcaldia del Vendrell i a Gisela López, candidata a l’Alcaldia de Santa Oliva.

Després de rebre a diferents simpatitzant i afiliat del partit a la Carpa informativa instal·lada a la Plaça Nova, el president de SOMI, Josep Anglada, en unes declaracions fetes a la Televisió del Vendrell ha assegurat que “el 28 de maig, està en joc, ni més ni menys que, el benestar del vendrellencs i les vendrellenques”    

En aquest sentit, Anglada ha dit que “Carrión és l’únic candidat que es presenta que està capacitat per acabar amb l’incivisme, amb la delinqüència, amb la immigració il·legal i amb els ocupes que hi ha al Vendrell”.

Finalment, Anglada ha dit que “Carrión és la única alternativa al Vendrell per retornat el sentit comú aquesta ciutat”, i ha assegurat que ”amb SOMI i Carrión un altre Vendrell és possible”.

Anglada ha aprofita la seva visita al Vendrell per visitar el Mercat Municipal i el mercat setmanal, que es fa cada divendres per escoltar les preocupacions dels paradistes i dels veïns del Vendrell.    

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 26 de maig de 2023

Visto 2109 veces Modificado por última vez en Sábado, 27 Mayo 2023 05:01

Medios