Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Sábado, 16 Septiembre 2023 00:00

(Conté vídeo) SOMI vota en contra de la moció de suport als detinguts pel presumpte atemptat contra la “vuelta”

Valora este artículo
(200 votos)

Anglada: “Un boicot que posa en perill la integritat física d’esportistes no se li pot donar cap mena de suport, i el sol fet de demanar aquest suport és d’un cinisme esgarrifós”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

En el ple del mes de setembre de l'Ajuntament de Vic es van definir els representants públics de les fundacions i corporacions de la ciutat. En aquest sentit, els grups municipals van exposar les seves visions dels respectius nomenaments.

El regidor de Som Identitaris (SOMI), Josep Anglada, va exposar que  "no sabem en quins criteris s'han triat aquests representants”. En aquest senti, Anglada va dir que “no s'han fet les coses ben fetes”, i va afegir tot recordant que “hi ha un pacte de govern amb Ara Vic, però podem intuir alguna cosa amb el PSC després del ple del cartipàs i ara això amb els nomenaments del grup municipal del PSC”.

Per unanimitat del ple es va aprovar la moció presentada pel grup municipal d'ERC-AM per la millora i la inclusió dels parcs infantils a Vic.

La regidora de Som Identitaris (SOMI), Marta Riera, va explicar que “tot el que siguin propostes per millorar la vida dels ciutadans i la ciutat sempre ens hi trobaran”.

En aquest sentit, Riera va dir que “som conscients que és del tot necessari que siguin parcs inclusius, llocs on no se senti ningú discriminat".

Amb els vots en contra del PSC i SOMI i l’abstenció de Vic En Comú Podem es va aprovar la moció presentada pel grup municipal CUP Vic, de suport als independentistes detinguts per protestar contra "la vuelta" i per  l'alliberament nacional dels països catalans.

El regidor de SOMI, Josep Anglada, va començar la seva intervenció dient “quina manera tan descarada de manipular les coses”. Anglada els va dir que “a la moció, el que havien d’haver demanat  era donar suport als quatre independentistes delinqüents que volien atemptar contra els corredors que participaven a la vuelta, i no als quatre independentistes detinguts per protestar contra la vuelta”.

Finalment, Anglada va volgué deixar clar que un boicot que posa en perill la integritat física d’esportistes no se li pot donar cap mena de suport, i el sol fet de demanar aquest suport és d’un cinisme esgarrifós”.

En l’apartat de prec i preguntes, el grup municipal Som Identitari (SOMI) en va fer-ne 6:Quantes sancions s'han posat durant el més juliol, agost i el que portem de setembre a patinets elèctrics per no complir l'ordenança municipal?; sobre La línia 1 del Bus ecològic de la Serra de Santferm, el qual té algunes irregularitats i mancances, les quals la pateixen la majoria de les persones que l'utilitzen; sobre l'augment constant d'inseguretat i actes de delinqüència que hi ha a la nostra ciutat, quines mesures està prenent l'equip de govern per restablir l'ordre als nostres carrers?; sobre les deficiències al parc Jaume Portell, en concret els bustos que si troben tant el del record a Jaume Portell, com el dedicat a Mossèn Guiteras; sobre quines mesures està adoptant l'equip de govern per aquelles persones que dormen a la via pública i en molts dels casos estan ocupant bancs i seients públics?; i sobre com solucionar la manca de transport públic durant el mes d'agost per als treballadors del polígon Malloles que agafen la línia 460 de l'empresa Sagalés?

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 16 de setembre de 2023

Visto 2017 veces Modificado por última vez en Miércoles, 20 Septiembre 2023 05:31

Medios