Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Carta de presentació

 

Tots som conscients del perill que afrontem de perdre la nostra identitat. Ha arribat l’hora de dir en veu alta i sense por allò que tots pensem: que ja n’hi ha prou, que els de casa som primer i no pas els immigrants. Amb la teva ajuda, tots plegats podrem decidir el futur del nostre país.

Enfront de tots els altres partits, que són aferrissats partidaris de la immigració massiva, que l'han afavorit fins ara i la seguiran afavorint, Som Identitaris t’ofereix una oportunitat única i quasi definitiva de triar el model de societat on a tu t’agradaria més viure, on hi hagués més seguretat ciutadana i un millor control de la immigració.

Demanem que es compleixi la Llei d’Estrangeria, que tot treballador estranger que entri ho faci amb un contracte de treball real i un sou just i digne, amb igualtat de drets i obligacions de tots els immigrants legals al nostre país. Exigim que les bandes de delinqüents siguin tancades a la presó, l’expulsió immediata de tots els immigrants il•legals i l’aplicació de mesures perquè el problema no es descontroli més.

Som Identitaris es dirigeix a tots els ciutadans que ja no se senten representats pels partits de sempre, en temes tan importants com la immigració il•legal, la baixa natalitat, la delinqüència, l’atur, la inseguretat ciutadana o la degradació dels nostres barris.

Amb Som Identitaris neix una nova esperança i si et sents identificat/da amb les nostres propostes, et convido a participar d’aquest projecte ètic al servei del ciutadà abans no sigui massa tard, i això ens farà guanyar i farà guanyar a tots els catalans.

 


 

           

 

 

 

 

 

. 

 
 
Imprimir